Northborn är din perfekta träningskamrat

Underkläder sitter närmast huden. De behöver andas och vara funktionella för att du ska få ut så mycket som möjligt av din löptur, aerobicsträning eller styrkelyftningen. Träningsunderkläder tillverkade i naturmaterialet bambu blir allt mer populärt och det finns goda anledningar till varför.

Underkläder av bambu håller dig torr

Visste du att bambu absorberar upp till 60 % mer fukt än bomull? Fibrerna i bambu är fyllda med små hål som snabbt och naturligt transporterar bort fukt från kroppen. Träningskläder tillverkade i bambu andas också bättre än andra funktionsmaterial som till exempelvis polyester. När du tränar i ett par bambutrosor eller bambukalsonger från Northborn håller sig baken helt enkelt torr längre, även under den tuffaste träningsrundan.

 

Bambu kyler

Bambu är ett naturligt material som i likhet med ull också andas, vilket gör att plagget känns svalt mot huden. Träningskläder av bambu luktar också väldigt lite, eller inte alls, även efter lång använding. De sägs att de bakterier som gör att det luktar illa inte trivs i bambuviskos, så skulle det nån gång behövas kan du hänga upp dem efter träningen och sedan använda dem igen, utan att behöva oroa dig för generande lukter.

 

Mjuk och flexibel

Har du någon gång blivit distraherad av underkläder som skaver och stramar? Mitt i milen eller halvvägs nerför skidbacken blir upplevelsen helt enkelt bättre när du har på dig underkläder som är bekväma. Kläder av bambu känns alltid mjuka och sköna mot huden. De stramar inte åt utan följer kroppen som en andra hud och passar därför oavsett om du står stilla eller är ute och motionerar.

 

Bekväma träningsunderkläder

Om du vill ha träningsunderkläder som är bekväma att träna i och som hjälper dig få ut så mycket som möjligt av ditt träningspass, så är det lite som slår underkläder av bambu. Underkläderna från Northborn andas och är naturligt fukttransporterande, mjuka och flexibla. Detta är vårt första val träning efter träning – ge dem en chans du med!

Se vårt utbud av trosor i bambu och boxerkalsonger i bambu.

Andreinnlegg