The Northborn Story

För oss är Northborn® en filosofi. Vi tror på att man med fokus på hög kvalitet i alla led, omfattande tester och val av rätt material kan erbjuda något utöver det vanliga. Sedan vi startade Northborn® 2016 har vårt mål varit att göra ditt liv lite enklare och bekvämare. Alla förtjänar lite lyx i vardagen!

 

Underkläder i bambuviskos

Med Northborn® har vi fokuserat på kvalitet snarare än kvantitet. Vi började därför med varje garderobs basplagg – nämligen underkläderna.

 

De ultimata boxershortsen

Ambitionen med boxershortsen var att utveckla ett par kalsonger i bambu som passar för alla versioner av den moderna mannen. Från söndagsutflykten i skogen med familjen, till långa dagar på kontoret eller under ett krävande skidlopp.

Vi experimenterade med material och texturer, och utvecklade och testade prototyper i över ett år. Vi hade ett mål i sikte: Att ta fram de bästa möjliga boxershortsen för dig. Resultatet blev ett par boxershorts i silkeslen bambuviskos med fin passform och bra tekniska egenskaper. En bekväm kalsong som kan användas vid alla tillfällen.

De perfekta trosorna

Kvinnor känner kvinnor bäst. Därför är det också kvinnor som har ansvarat för produktutvecklingen av denna underklädeskollektion. Resultatet blev inte bara en modell utan tre: string, hipster och bikini. Oavsett dagsform, outfit eller dina personliga preferenser – så hittar du garanterat en modell som passar dig! Vi har verkligen fokuserat på trosornas passform och material, för att de knappt ska kännas på kroppen.

 

Underklädeskollektionen

Vår första Northborn®-kollektion har inspirerats av öppna, höga landskap och de vackra vyer som skapas när naturen är som bäst.

Vi har valt en färgpalett som är mjuk och dov och som ger associationer till de första timmarna på morgonkvisten eller de sista timmarna innan solen går ner.

Färgerna är dämpade för att framhäva passformen och materialet – och vi har modeller för alla smaker och kroppar!

Northborn® är ett nordiskt koncept och vi utvecklar regelbundet nya plagg just för dig som vill ha det lilla extra.

Vi ser fram emot att fortsätta med detta och att få göra din vardag lite bättre!