Undrar du hur du ska tvätta du dina trosor och kalsonger av bambu?

Känslan av ett par mjuka och välsittande underkläder som man känner sig bekväm i slår mycket, men ibland sitter de inte lika skönt efter ett par tvättar. Och kanske är de inte lika mjuka som första gången du använde dem. Läs våra tips om hur du tvättar dina trosor och kalsonger av bambu.

Våra underkläder är tillverkade av 93 % bambu och 7 % elastan. Elastan ger en extra spänst och gör underkläderna mer flexibla. Dessutom gör det dem mer slitstarka och att de tål att tvättas. Om du följer dessa tvättråd får du inte bara kalsonger och trosor med en perfekt passform som håller länge, utan du sparar också på både pengar och på miljön i farten!

3 tips för att tvätta underkläderna

  1. Använd endast tvättmedel och undvik mjukmedel! Mjukmedel är nämligen rena mardrömmen för både trosor och boxerkalsonger av bambu. Bambuviskos är naturligt mjukt och våra trosor och kalsonger har dessutom en aloe vera-finish som gör dem extra silkeslena.
  2. Underkläderna blir rena i 30 grader men tål tvättprogram upp till 40 grader. Vid högre temperaturer kan bambufibrerna ta skada vilket kan påverka underklädernas passform och mjukhet negativt.
  3. Använder du torktumlare? Sanningen är att torktumlaren sliter mycket på både kläder och underkläder. I stället ska du hängtorka underkläderna efter du har tvättat dem i tvättmaskinen. På så vis håller den fina passformen mycket längre!

Ta del av det bästa naturen har att erbjuda. Beställ dina trosor och boxerkalsonger av bambu i dag!

Andreinnlegg