De perfekta och miljövänliga underkläderna

Händer det att du står och letar i underklädeslådan men det slutar med att du bara rafsar runt? Du är långt ifrån ensam. Alla har vi underkläder som vi inte gillar. De som klättrar uppåt under dagen, de som ger tre extraskinkor under tighta byxor eller de som ger «cameltoe».

När vi har skjutit dessa underkläder allt längre in i underklädeslådan skulle det vara bra att ha något bekvämt kvar att välja på. Men eftersom vi är hyfsat civiliserade människor drar vi trots allt på oss ett par underkläder. Så vilka väljer vi då? Jo, det minst dåliga alternativet.

Men det måste inte vara så. Vi har utvecklat och designat de perfekta underkläderna. De finns i tre olika modeller: string, hipster och bikini i de fyra färgerna vit, beige, puderrosa och svart. I denna artikel förklarar vi varför detta är underkläder som känns som skänkta från ovan.

 

7 egenskaper hos de perfekta underkläderna:

  1. De har en behaglig passform som håller hela dagen och tvätt efter tvätt.
  2. De är mjuka som silke!
  3. De har inga irriterande märkeslappar som måste klippas bort.
  4. De skär inte in i rumpan eller midjan.
  5. De har en ren och avskalad design som både passar på ett svettigt träningspass och under finklänningen.
  6. De håller färgen bra (om du maskintvättar i 30 eller 40 grader).
  7. De kostar inte en förmögenhet. Hos oss får du prova ett exemplar nästan gratis. Du betalat bara frakten och sen levererar vi ett par hem till dig i din storlek, föredragna modell och färg!

 

Prenumerera på underkläder är lätt som en plätt!

Om du gillar Northborn behöver du inte köpa på dig allt du ser och inte heller någonsin få slut på underkläder. Genom vår superenkla prenumeration får du hem nya plagg var fjärde månad, så att du kan känna dig trygg i att det alltid finns sköna underkläder i din låda – varje dag!

Vill du ha ett tips? Köp en storlek större än du tror du behöver (det är inte lätt att se sin egen rumpa). Storleken spelar egentligen ingen roll men de flesta tycker det är skönare med luftigare underkläder.

Så vad väntar du på? Uppdatera din underklädeslåda med sköna bambutrosor från Northborn så slipper du gå runt och dra i resårer som skär in i midjan, ha märkeslappar som kliar eller gå runt med trippelstjärt.

Andreinnlegg