Ge bort Northborn till vänner och familj!

Det finns många anledningar under året att fira lite extra. Fars dag, mors dag, jul och framför allt födelsedagar!  Alla fina tillfällen för att ge någon en present de kan ha nytta av under en lång tid framöver. Underkläder från Northborn är den perfekta gåvan när du önskar skämma bort dina nära och kära till en lite bättre vardag.

Det är inte alltid så lätt att hitta rätt present och det kan vara särskilt svårt till familjen och släkten. Vissa vet precis vad de tycker om eller inte, och vissa har redan allt. Men det finns något som alla behöver – underkläder!

 

Överraska dina närmaste med de perfekta underkläderna

Underkläder är en klassiker att ge bort till sin äkta hälft, sambo, partner eller förälder. Men det behöver inte betyda att det är enkelt att välja i djungeln därute. Ska det vara spets? String? Hipster? Vanlig trosa? Ribbade eller omönstrade boxerkalsonger?

Vilken modell eller stil som passar, eller vad som gillas just idag, kan vara svårt att veta. Men vi på Northborn har gjort det väldigt enkelt för dig att välja rätt modell, så du kan ta det lugnt.

Välj mellan tre olika modeller för damer och en boxerkalsong för herrar. Vi har lagt mycket kraft, tid och energi på att hitta den absolut bästa passformen som passar de flesta kroppar. En stor bonus är den minimalistiska och rena nordiska designen som vi tror att de flesta uppskattar. Att bambu är ett miljövänligt och skönt material mot huden är en annan bonus.

 

Vilken storlek ska du välja?

Bor du tillsammans med personen som ska få sin underklädeskollektion uppfräschad? Smygkika i underkläderslådan för att se vilken slags modell, färg och storlek hen gillar. Men kom bara ihåg att städa efter dig när du är klar! 😉

Du kan också titta i vår storleksguide och göra en uppskattning utifrån den. Det kan vara bra att gå upp en storlek om du är osäker, för underkläder som stramar och sitter åt är sällan uppskattat.

Lycka till med gåvan!

Andreinnlegg